Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Privacyprotocol

Privacyprotocol

Privacyverklaring B.V.V. De Kennemers

Dit is de privacyverklaring van B.V.V. De Kennemers gevestigd te Adrichemlaan 3, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40594061.

Ledenadministratie

B.V.V. De Kennemers voert zijn ledenadministratie via Sportlink. In onderstaande tabel is terug te vinden welke gegevens we hiervoor verwerken.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: secretaris@dekennemers.nl

In onderstaande tabel kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen. De ledenadministratie vindt plaats binnen het programma ‘Sportlink’.

 

Doel

Welke persoonsgegevens

Grondslag

Bewaartermijn

Ontvangers

 

 

 

 

 

 

Onderzoeken of u lid kan worden

 

en

 

het uitvoeren van de lidmaatschapsovereenkomst.

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Soort identificatie / documentnummer
  • Reden van aanmelding

Uitvoering van de overeenkomst

Indien u lid wordt gedurende de looptijd van de overeenkomst. Indien u geen lid wordt worden uw gegevens zo snel als mogelijk verwijderd binnen 6 maanden

KNVB. Daarnaast naam  / geboortedatum / emailadres evt. ook richting de trainer/leider.

Administratie

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Bankgegevens
  • Betaalgegevens

 

Uitvoering van de overeenkomst

Gedurende de looptijd van de overeenkomst en tot 2 jaar daarna, daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar.

NVT

Versturen digitale berichten

  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres

Uitvoering van de overeenkomst

 

Zolang als men lid is.

NVT

 

Website

We maken op de website van onze vereniging (www.dekennemers.nl) geen gebruik van cookies. Het is via het reactieformulier mogelijk om reacties achter te laten.

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

Zonder uw toestemming verstrekt de B.V.V. De Kennemers uw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de Overeenkomst die B.V.V. De Kennemers met u heeft, tenzij B.V.V. De Kennemers wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden.

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens

U hebt het recht B.V.V. De Kennemers te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens (tenzij de Vereniging op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen) en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien u wenst dat uw gegevens verwijderd worden, zal B.V.V. De Kennemers deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van de vereniging hebben ontvangen.

Foto / video’s op (social) media.

Bovenstaande geldt ook voor beeldmateriaal dat op het sportpark gemaakt word, bijvoorbeeld bij evenementen. We borgen de privacy van leden/personen die dergelijke publiciteit willen vermijden, en we gaan adequaat om met eventuele klachten en verzoeken.

Beveiliging persoonsgegevens

B.V.V. De Kennemers treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Onze ledenadministratie vindt plaats via “Sportlink”. Opslag, beveiliging en backup van data is daarmee gewaarborgd via Sportlink in opdracht van de KNVB.

Minderjarigen

Indien u zich als minderjarige wenst te registreren dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd te overleggen.

Links naar andere websites

De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites van de Vereniging. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. B.V.V. De Kennemers raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

Wijziging van het privacy beleid

B.V.V. De Kennemers past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de websites zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. B.V.V. De Kennemers raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal de Vereniging er alles aan doen u per e-mail en via de websites te informeren.

Contactgegevens

Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of B.V.V. De Kennemers wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

Verantwoordelijke:         Michelle van der Heiden

E-mail:                             secretaris@dekennemers.nl

Telefoonnummer:           0624731900

Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!