Opzeggen lidmaatschap / Overschrijving - De Kennemers

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Opzeggen lidmaatschap / Overschrijving

Opzeggen lidmaatschap / Overschrijving

Opzeggen lidmaatschap


Aan het einde van ieder seizoen heeft iedere voetbalclub, zo ook BVV de Kennemers, te maken met leden die hun lidmaatschap bij de club willen opzeggen, omdat zij stoppen met voetbal of naar een andere vereniging willen.

Opzeggen kan ALLEEN schriftelijk.

- bij voorkeur per email: ledenadministratie@dekennemers.nl - per post: Ledenadministratie BVV de Kennemers – Fred van Baar - Simonszand 5 - 1967 GG Heemskerk
Dus NIET opzeggen bij de trainer, leider, bestuurs- of commissieleden of andere functionarissen maar bij de ledenadministratie! Doe je dat niet, dan wordt de afmelding niet verwerkt en blijf je lid. Dit houdt in dat ook nog  contributie verschuldigd is.

Bij afmelding na 16 juni en voor 1 september brengen wij € 25,00 in rekening in verband met reeds gemaakte kosten aan de KNVB. Bij afmelding na 1 september bent u het volledige contributiebedrag verschuldigd.

Overstappen naar een andere vereniging

Sinds januari 2016 worden geen overschrijvingsformulieren meer gebruikt. Wil je overstappen naar een andere vereniging? Ook dan geldt eerst schriftelijk afmelden bij de ledenadministratie zodat gecontroleerd kan worden of aan alle verplichtingen is voldaan. Als hieraan voldaan is, wordt toestemming verleend om over te stappen naar een andere vereniging. Afmelden in verband met het overstappen naar een andere vereniging is mogelijk tot 16 juni 2016.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!