Scheidsrechter

Werf, F. vd

Accommodatie

Onbekend

*De Kennemers kan zich na nederlaag tegen Hellas Sport gaan richten op de nacompetitie.*
De dubbel van het Paasweekeinde heeft De Kennemers niet gebracht, waarop vooraf was gehoopt. De thuiswedstrijd tegen rode lantaarndarager KFC leverde slechts een punt op en op 2e Paasdag werd met 3-1 verloren van concurrent Hellas Sport. Door de uitslagen van het Paasweekeinde blijft het bovenin en onderin de 2e klasse A enorm spannend, maar voor De Kennemers zijn de aspiraties op een kampioenschap tot vrijwel nul gereduceerd.
Zowel De Kennemers als Hellas Sport was alleen gebaat bij een overwinning. Alleen dan zou de titelstrijd met de twee andere kandidaten OFC en De Foresters kunnen worden voortgezet. De eerste helft was van beide kanten van een bedenkelijk niveau. Passes waren slordig en voor de toeschouwers viel er behalve van de lentezon, weinig te genieten. Hellas Sport kreeg nog twee kansjes, maar De Kennemers was de gehele 1e helft niet bij machte om het de keeper van Hellas Sport moeilijk te maken.
De 2e helft was gelukkig iets beter. De Kennemers kwam op een 0-1 voorsprong toen Frank Commissaris met een solo drie tegenstanders uitspeelde en uiteindelijk de goed meegelopen Tobbie Garpeh in staat stelde om de score te openen. Daarna wist Hellas Sport wat het moest doen: aanvallen. En zo gebeurde het het ook. Hellas Sport wisselde twee keer en ging vol op de aanval. De Kennemers kwam in de verdrukking, maar kreeg ook meer ruimte. Hiervan werd helaas geen gebruik gemaakt. Hellas Sport kon uiteindelijk toch nog gemakkelijk de overwinning binnen halen, mede omdat Mourad de bal een keer wel heel simpel verspeelde en omdat de verdediging een keer vergat kordaat in te grijpen.
Er zijn nog zes wedstrijden te spelen, waarin nog veel kan gebeuren, maar een kampioenschap zit er normaliter niet meer in. In ieder geval rest dan nog wel de nacompetitie, waarin alsnog kan worden getracht promotie naar de 1e klasse te bewerkstelligen. Hopelijk zijn er dan weer wat spelers terug van blessures en kan De Kennemers weer het niveau halen van eerder in dit seizoen.