tel. 0251-231997

De Kennemers - de Blokkers.
Een kans om de eerste punten te pakken niet gepakt . 3 - 4

Tegen de Blokkers uit Blokker , de ook van de zondag naar de zaterdag overgestapte vereniging , heeft de Kennemers de mogelijkheid om de eerste punten binnen te halen , laten liggen!
De bezoekers namen de leiding met een fraaie goal maar de thuisclub speelde goed en de gelijkmaker van Wesley viel al snel . De Kennemers ging onverdroten verder en een mooie boogbal van Thimo verdween over en met behulp van de doelman in de goal. Vervolgens werd een doorgebroken speler onderuit gehaald en de toegekende penalty werd door Owen hard ingeschoten.
Ruststand 3 - 1
De “oude” trouwe supporters keken elkaar wat verbaasd aan , worden dan nu de eerste punten binnengehaald!!!
Zij kwamen bedrogen uit want de Blokkers kwamen herboren uit de kleedkamers en zette de Kennemers meteen onder druk en het lukte niet om daar onderuit te komen . De aansluitende treffer viel al snel en de de ballen die voor rust niet goed vielen door de harde wind , kwamen nu wel aan en de bonkige lastig te bespelen spits was konstant aanspeelbaar. De Blokkers profiteerde optimaal en boog de achterstand om in een 3 - 4 overwinning. De Kennemers kreeg nog wat kleine mogelijkheden maar de overtuiging ontbrak. De Kennemersdoelman Keyl onderscheidde zich nog zowel voor als na rust met een aantal reddingen. Het jeugdige team ontbreekt het niet aan inzet en enthousiasme , het was echter vandaag niet voldoende om de eerste punten binnen te halen.