Scheidsrechter

J.Raven

Accommodatie

Onbekend

Wedstrijden tegen achtereenvolgens Vitesse 22 en de Kennemers zijn er normaal gesproken niet om punten te pakken, beide teams zijn het hele seizoen al bovenin te vinden. Vorige week lukte het niet tegen Vitesse om een verdiend punt te pakken en ook vandaag lukte het Koedijk niet om een bonuspunt te pakken in de strijd om lijfsbehoud. Het verschil was wel dat er vandaag geen aanspraak kon worden gemaakt op een puntje, de thuisclub greep Koedijk bij de strot en liet pas na een minuut of 50 de teugels een beetje vieren. Toen stond het wel al 2-0 voor de ploeg uit Beverwijk, Koedijk hield een kleine 25 minuten stand al moet gezegd dat de 1-0 voortkwam uit een vrije trap die aan Koedijk toegekend had moeten worden. Na 50 minuten kreeg Koedijk dus wat lucht en ruimte om ook te laten zien dat ze gewoon in de 3e klasse thuishoren, Rick zette samen met Luc en Tom een aanval op en raakte de paal terwijl hij onderuit gekegeld werd. Een penalty zou je zeggen, maar ook hier werd de situatie anders beoordeeld door de scheidsrechter van dienst die Kelvin even later binnen korte tijd 2x geel gaf voor een logische emotionele reactie. Koedijk verder met 10 en de stand was daarvoor al 3-0 geworden door een doelpunt dat echt uit de lucht kwam vallen, maar dat doet niets af aan de nederlaag. Vanaf minuut 1 liet de thuisclub zien dat er niet nogmaals puntenverlies tegen Koedijk geleden moest worden en is er volkomen verdiend gewonnen. Mooi moment van de Koedijkkant was de invalbeurt van Ian die na 21 maanden zijn rentree maakte in het 1e elftal na een vervelende blessure