De Kennemers - Stormvogels 1 - 7 (1 - 2)

Scheidsrechter

Selier, B.S.

Accommodatie

Onbekend

De Kennemers is in de thuiswedstrijd tegen Stormvogels tegen een onverwachte forse nederlaag opgelopen. Het eerste half uur domineerde Stormvogels de wedstrijd en het stond na 25 minuten dan ook volkomen terecht 0-2. Het leek zelfs 0-3 te worden, maar de scheidsrechter keurde het doelpunt af wegens vasthouden van een verdediger van De Kennemers door de spits van Stormvogels. Het laatste kwartier van de 1e helft kwam De Kennemers beter in de wedstrijd en vlak voor rust maakte Spiros Lomis de aansluitingstreffer. De eerste 10 minuten na rust hing de gelijkmaker in de lucht, maar die kwam niet. Toen vlak daarna Stormvogels de 1-3 maakte was de wedstrijd gespeeld en kon Stormvogels gemakkelijk naar 1-7 uitlopen. Enfin, deze wedstrijd maar snel vergeten en nu de focus richten op de belangrijke inhaalwedstrijd tegen AFC'34.