Scheidsrechter

Tanja, PJ

Accommodatie

Onbekend

De Kennemers heeft een regelmatige en overtuigende overwinning behaald op het tegen degradatie vechtende SEW uit Nibbixwoud. Direct vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Tanja uit Friesland, liet De Kennemers zien dat het wilde winnen. Vooral via de vleugels werd het vijandelijke doel van SEW bestookt. Er kwamen een aantal kansen, maar het duurde toch nog tot halverwege de 1e helft voordat De Kennemers een verdiende voorsprong nam via Frank Commissaris. Daarna was men vast besloten deze voorsprong voor de rust verder uit te bouwen, maar dat lukte helaas niet. Daarentegen bracht De Kennemers zich zelf een paar keer in de problemen door wat slordigheidjes in de opbouw en het nonchalant verdedigen, waardoor er ook een paar kansen voor SEW kwamen. SEW maakte hiervan echter geen gebruik, dus werd de ruststand 1-0. Na de rust een open wedstrijd met twee teams, die vol voor de winst gingen. De Kennemers maakte hierbij slim gebruik van de wind in de rug en de snelheid van Frank Commissaris en Yassin Ibrahimi. Na een paar kansen over en weer was het wederom De Kennemers dat scoorde. De bal werd onderschept in de opbouw van SEW en Frank kon zijn 2e treffer scoren: 2-0. Daarna probeerde SEW nog een aansluitingstreffer te forceren, maar het werd niet echt gevaarlijk. De Kennemers kreeg steeds meer ruimte en het was invaller Tobbie Garpeh die even later de 3-0 kon intikken. Daarna was de wedstrijd gespeeld en kon De Kennemers eindelijk weer eens 3 punten op haar conto laten bijschrijven. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen SVW'27 op het programma. Tegen dit team heeft De Kennemers ook nog iets recht te zetten, want eerder dit seizoen in de thuiswedstrijd werd een kansloze 0-4 nederlaag geleden.