Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

De Kennemers start met winst na de winterstop

De Kennemers start met winst na de winterstop

Kennemers 1 (zon)

3 - 1

Blokkers De 1 (zon)

Competitie

Mannen Zondag standaard, 1, 2e klasse A

Datum

3 februari 2013 14:00

Scheidsrechter

Sio, H.P.

Accommodatie

Sportpark Adrichem - Kennemers de
Adrichemlaan 3
1947 KX
BEVERWIJK
tel. 0251-231997

Vandaag, 4 februari 9:45
Na een kleine twee maanden kon er eindelijk weer voor de competitie worden gespeeld. Tegenstander in Beverwijk was De Blokkers. Na een minuut of vier was er al een kans om de score te openen, maar Yassin kreeg de bal niet langs de goed uit zijn doel komende keeper van De Blokkers. Wie een sprankelend vervolg had verwacht kwam bedrogen uit, want verder speelde De Kennemers een zeer matige 1e helft. De opbouw was slordig, er werd een aantal keren onnodig balverlies geleden en de tegenstander kreeg veel te veel ruimte. De Blokkers wist hiervan één keer te profiteren, via een terecht toegekende strafschop door de uitstekende scheidsrechter Sio. De rest van de 1e helft kende geen hoogtepunten en bijzonderheden. De toeschouwers waren dan ook blij dat het rust was en de warmte kon worden opgezocht. De 2e helft was een heel ander verhaal. De Kennemers kwam flitsend uit de startblokken. Na een paar minuten stond de 1-1 op het scorebord, nadat Yassin een snelle aanval fraai had afgerond. De Kennemers besefte direct dat er meer in het vat zat en bleef de druk op het doel van de tegenstander opvoeren. Er werd veel meer strijd geleverd en hoewel De Blokkers er toch een paar keer gevaarlijk uit kwam, was De Kennemers in de 2e helft duidelijk de bovenliggende partij. Met invallers Mourad en Tobbie kwam er meer voetbal en dreiging in het team. Het was ten slotte Frank die tweemaal scoorde (waarvan één met het hoofd) en zo de uitslag op 3-1 bepaalde. Door deze overwinning blijft De Kennemers koploper. Mede koploper Hellas Sport speelde niet, omdat de wedstrijd uit bij SEW werd afgelast. De Foresters en OFC volgen op slechts een punt.

De Kennemers 2 deed ook goede zaken door met liefst 5-0 van KFC 2 te winnen. KFC kreeg in het begin van de wedstrijd een paar goede kansen, maar deze werden door Mark ongedaan gemaakt. De Kennemers won via een 2-0 ruststand uiteindelijk met 5-0. Grote man was Henk, met drie doelpunten.

Ook De Kennemers A1 deed hele goede zaken, door medekoploper VVH Velserbroek A1 met een 5-1 nederlaag naar huis te sturen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!