Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

*18 november 2012: De Kennemers - SVW '27 0 - 4 (0 - 2)*

*18 november 2012: De Kennemers - SVW '27 0 - 4 (0 - 2)*

Kennemers 1 (zon)

0 - 4

SVW 27 1 (zon)

Competitie

Mannen Zondag standaard, 1, 2e klasse A

Datum

18 november 2012 14:00

Scheidsrechter

Genderen, J.A.H. van

Accommodatie

Sportpark Adrichem - Kennemers de
Adrichemlaan 3
1947 KX
BEVERWIJK
tel. 0251-231997

De Kennemers had tegen SVW '27 een complete off-day en daarbij speelde het ook voor Sinterklaas. SVW '27 speelde niet eens geweldig goed maar toonde wel veel meer inzet gedurende de hele wedstrijd en kon zo wel heel gemakkelijk de 3 punten meer naar Heerhugowaard nemen. De Kennemers moest wel een aantal spelers missen, maar dit was beslist niet de enige reden dat het vandaag zo slecht ging.
Bijna traditie getrouw kwam De Kennemers na ongeveer 20 minuten op een 0-1 achterstand, toen een aanvaller compleet vrij stond in de zestien en eenvoudig kon scoren. De meeste supporters hadden echter wel het vertrouwen dat dit zou worden recht getrokken, maar vandaag verliep dat anders. Kenmerkend voor het verschil tussen beide teams was wel hoe de 0-2 tot stand kwam. SVW '27 kreeg op een meter op 20 van het doel een vrije trap. Monne van Egmond pareerde de inzet, maar de bal kwam precies weer voor de voeten van de speler van SVW '27, die de vrije trap had genomen. Hij kreeg alle gelegenheid om een 2e poging te ondernemen en kon de bal zo op fraaie wijze in het doel schieten zonder dat er ook maar een speler van De Kennemers een poging deed op de speler het schieten te beletten dan wel de bal te blokkeren.
In de 2e helft was De Kennemers niet bij machte om de wedstrijd te doen kantelen. SVW '27 profiteerde optimaal en kon met een 0-4 overwinning in de tas terug naar huis. Na afloop kon De Kennemers de balans op maken. Niet alleen werd er verloren, maar ook liepen enkele spelers onnodig tegen een gele kaart op. Ten slotte toch nog een meevaller, want naaste concurrenten De Foresters en OFC speelden tegen elkaar gelijk, waardoor zij maar 1 punt inliepen. De Kennemerss blijft op de 1e plaats met 3 punten voorsprong op Hellas Sport. Volgende week is een vrij weekend en daarna zal De Kennemers de draad van de 1e periode weer op moeten pakken in en tegen Purmerend.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!