Scheidsrechter

Schipper, R.A.

Accommodatie

Onbekend

De Kennemers heeft een onverdiende en zeer zure nederlaag geleden in en tegen Hoogland. De mannen van Plug en Meijer begonnen goed aan de wedstrijd. De eerste 20 a 25 minuten speelde De Kennemers redelijk verzorgd en had een licht voordeel. Dit resulteerde in een grote kans voor Bouma, maar het leverde helaas geen doelpunt op. Naarmate de eerste helft vorderde kwam Hoogland meer in de wedstrijd en nadat Hoogland een keer de lat had geraakt leek het er op dat Hoogland zou doordrukken, maar verder dan nog een schot op de lat kwam Hoogland niet. Mede door de zeer harde wind was het ook zeer moeilijk om controle over de bal te krijgen, hetgeen af en toe aan beide zijden nog wel voor gevaarlijke situaties voor het doel zorgde. Maar tot de rust werd niet gescoord.
Na de rust probeerde Hoogland met de harde wind in de rug direct De Kennemers onder druk te zetten, maar dat lukte niet. De Kennemers werd steeds sterker, was meer in balbezit en was ook gevaarlijker dan de tegenstander. Het was dan ook verdiend dat De Kennemers door een doelpunt van Mo Emrane op voorsprong kwam. Helaas kon men niet lang van deze voorsprong genieten, want binnen een paar minuten was het alweer gelijk. Daarna bleef De Kennemers de betere ploeg, maar kon dit niet in de score tot uitdrukking brengen. De wedstrijd leek op een puntendeling uit te draaien, maar in de 89e minuut sloeg het noodlot toe. Een onnodig weggegeven corner werd door een speler van Hoogland via een arm van een medespeler in het doel gewerkt. De druiven voor De Kennemers waren na afloop zeer zuur. Onverdiend en vlak voor tijd verloren en dan ook nog moeten vernemen dat de concurrenten een of meer punten hadden vergaard.
Maar het vertoonde spel geeft voldoende zelfvertrouwen om volgende week Stormvogels te bestrijden en 3 punten bij te schrijven.