Scheidsrechter

Sio, H.P.

Accommodatie

Onbekend

In de eerste wedstrijd na de winterstop heeft De Kennemers een onnodige nederlaag tegen Elinkwijk geleden. De Kennemers begon sterk aan de wedstrijd en had de hele eerste helft een duidelijk overwicht. Er werd vroeg druk gezet, zodat Elinkwijk niet aan een goede opbouw toekwam. Het spel speelde zich dan ook voornamelijk op de helft van Elinkwijk af en De Kennemers werd steeds gevaarlijker. De eerste echte mogelijkheid kreeg Mike Adrichem, maar zijn kopbal kwam op de lat. Vlak daarna werd het 0-1 toen De Kennemers weer goed stoorde en Danny Blok een tekorte terugspeelbal kon onderscheppen en langs de keeper in het doel kon schuiven. Vervolgens kreeg De Kennemers nog een paar grote kansen, maar deze werden niet benut. In plaats van de rust in te gaan met een ruime voorsprong werd het zelfs 1-1 toen de verdediging niet adequaat reageerde en Elinkwijk eenvoudig kon tegenscoren.
De eerste minuten na rust hetzelfde spelbeeld, maar toen Elinkwijk door een keepersfout op 2-1 kwam veranderde het een en ander. De Kennemers ging onrustiger spelen en Elinkwijk kwam mede daardoor beter in de wedstrijd. Even werd het wat grimmiger op het veld, toen Danny Blok van achteren fors onderuit werd geschopt. De scheidsrechter bestrafte dit slechts met een gele kaart, waar donkerrood op zijn plaats was geweest. De laatste 20 minuten ging De Kennemers vol op de aanval spelen, maar dit leidde helaas niet meer tot de gelijkmaker. Jammer, want bij een overwinning had De Kennemers zeer goede zaken kunnen doen.